Funder

Word funder
Indien u op dit moment over voldoende liquide middelen beschikt, maar graag wat meer rendement zou maken, dan hebben wij misschien voor u het juiste alternatief. U kunt uw geld tijdelijk tegen 5% uitlenen aan Vastgoed.com. Ons bedrijf in kortlopende vastgoedfinancieringen.

Wat doet Vastgoed.com?
Vastgoed.com maakt gebruik van een team van ervaren specialisten in vastgoedfinancieringen. Vastgoed.com heeft sinds de oprichting in 2018 al 18 miljoen euro verstrekt aan diverse klanten. Door de juiste processen en ruime ervaring zijn alle afgesloten hypotheken zonder problemen verlopen. Vastgoed.com leent nu haar eigen kapitaal uit maar heeft de ambitie om verder te groeien en is daarom opzoek naar funders.

Wanneer is er behoefte aan een kortlopende vastgoedfinanciering?
Klanten van Vastgoed.com gebruiken de kortlopende vastgoedfinanciering om bijvoorbeeld:

Hoe werkt een kortlopende vastgoedfinanciering?
Via een aangesloten adviseur kan een klant een financiering aanvragen bij Vastgoed.com. De aanvraag wordt beoordeeld doormiddel van vele controles. Uiteraard wordt het vastgoed, de klant en zijn/haar plan goed gecontroleerd. In totaal vinden er meer dan 100 controles plaats per aanvraag. Daarnaast beoordeelt een taxateur het vastgoed, de toestand en omgeving.Indien de klant akkoord gaat met de afgegeven offerte, wordt via de notaris de hypotheek gepasseerd. De klant dient de hypotheek binnen 2 jaar af te lossen.

Waar vind ik voorbeelden van gefinancierde projecten?
Op onze website zijn 27 projecten te zien die Vastgoed.com heeft gefinancierd. https://vastgoed.com/projecten/  Op dit moment bedraagt het uitgeleende kapitaal 12 miljoen euro.

Hoeveel rekent Vastgoed.com aan rente?
Vastgoed.com rekent vanaf 6% rente per jaar. Daarnaast rekent Vastgoed.com 0,5% afsluitkosten en 1% exit fee aan de klant.

Hoeveel rendement maak ik?
U ontvangt vanaf de eerste maand 0,416 % per maand (5% per jaar). Er zijn geen in- of uitstapkosten.

Welke garanties zijn er?

Waarom gaat Vastgoed.com niet voor funding naar een bank?
Als ondernemers werken wij het liefste samen met andere ondernemers. Als ondernemer had zelf de behoefte om rendement op mijn spaargeld te maken en wil deze kans ook graag aan andere ondernemers bieden.

Is er een blijvend behoefte aan kortlopende vastgoedfinancieringen?

Hoe kan ik instappen?
Nadat er een persoonlijk gesprek is geweest, ontvangt u een leningsovereenkomst. De eerste maand nadat u het geld op onze rekening heeft overgemaakt ontvangt u rente. Het geld dat u uitleent aan Vastgoed.com wordt uitgeleend via kortlopende vastgoedfinancieringen.Indien er onvoldoende kwalitatief goede aanvragen zijn, kan uw lening aan Vastgoed.com, door Vastgoed.com worden afgelost.

Is er een minimum instap bedrag?
Het minimum bedrag is € 100.000,- .

Hoe kan ik uitstappen?
Indien u uw lening aan Vastgoed.com wenst af te bouwen, dan zal Vastgoed.com aflossingen op de kortlopende vastgoedfinancieringen gebruiken om uw lening af te lossen.Indien u sneller wenst uit te stappen dan zal Vastgoed.com, in een bemiddelende rol, aan andere funders vragen uw positie over te nemen. In dit geval brengt Vastgoed.com 1% bemiddelingskosten in rekening.

Hoe kan ik aangeven dat ik interesse heb?
U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Het team achter Vastgoed.com benadert u vervolgens om een persoonlijk gesprek in te plannen.